Na een viering vraag ik wat feedback aan de hand van een enquĂȘte. Enkele reacties geknipt en geplakt:


 


Wij blikken na bijna 8 maand, nog steeds met een enorm gelukzalig gevoel terug naar onze trouwdag ! We hebben nadien veel complimenten gekregen over de manier waarop we er toch een ‘officieel moment’ hebben weten van te maken met behulp van de ceremonie. “We hebben nog nooit zo’n persoonlijke ceremonie geweten” hebben we vaak gehoord. Moesten we deze dag kunnen herdoen, zouden we absoluut terug voor Moment kiezen & voor ‘onze’ ceremonie. 

Groetjes, Tycho en Sanne
Ik geniet nog altijd van deze mooie dag en ik ben blij dat jij de ceremonie verzorgd hebt.
 
Groetjes
Liesje
 

Het was NOG beter dan in m'n dromen :) dus doe zo voort :)


Doe verder zoals je bezig bent. Heel veel goede commentaar gekregen 


Wij verkrijgen van al onze familieleden en vrienden de opmerking dat dit net een oprechte waardevolle viering was met diepe waarden en over de essentie. Er valt niets op te merken om te verbeteren , wij zouden zeggen doe zo voort Sven & Sandrine


Het was wat wij ervan verwacht hadden. Het was voor ons de perfecte mengeling tussen persoonlijk en traditioneel (ringen, geloften)


Misschien een kleine tip: Bij het eerste bezoek werden heel veel ideeën aangebracht die we ook heel goed vonden. Tijdens het doorsturen van de eerste versie kwam hier echter bijna niets in voor... Dat vonden we wel een beetje jammer. Het eerste contact is altijd een beetje verkennend waarbij veel info wordt uitgewisseld. We hadden hier een aantal voorstellen verwacht die op papier werden uitgewerkt. Maar het was wel super en we raden het iedereen aan :) Bedankt om dit voor ons onvergetelijk te maken :) Bij de volgende stap weten we waar naartoe!!! Groetjes Annelore en Tom


Het is leuk dat het iets is wat je kan samen samensteken.


Beste Filip, 

Eerst en vooral een hele dikke proficiat en een hele dikke welgemeende merci. De viering was volledig tot in de puntjes in orde. De voorbereidingen waren steevast goed en stipt en volledig. Daar ben je alvast enorm goed in bezig. Je ingevingen en je fantasie is zeker en vast ook een pluspunt. Onze viering heb je schitterend uitgewerkt op een speelse en toffe amerikaanse manier en dit was volledig ons ding. Ik zou zeggen doe vooral zo voort! Van ons krijg je alvast lovende reacties en zowel van onze vrienden en familie.  Enorm erg bedankt! Driecke en Matthias


We zijn zeer tevreden over de viering! Het was zoals we gehoopt hadden en iedereen die aanwezig was tijdens de viering, waren ook allemaal zeer positief.


Onze viering was super. We hebben enorm veel goede reacties gekregen van familie en vrienden. Alles was volledig naar onze wens.


Heel zeker! Wij zijn er van overtuigd dat dergelijke viering niet kan plaatsvinden in een kerk, noch in een gemeentehuis. Het was volledig van ons, voor ons, door ons en aangrijpend voor alle aanwezigen! Wij zouden het meteen opnieuw doen en iedereen aanraden!!!


De feedback en afspraken per mail waren prima en werden ook perfect uitgevoerd. Zelfs last minute wijzigingen werden door jou perfect uitgevoerd op de dag zelf! Chapeau!!! It was a perfect day!!!! Bedankt!


Beste Filip,

Gewoon even een briefje om je te bedanken voor de mooie huwelijksviering die je samen met Karen en Dillian ineen hebt gestoken.

Ik vond het gewoon  mooi om te zien hoe jullie met z’n drietjes er een viering van gemaakt hebben waar hun hart, gevoel en enthousiasme voor ons allen ook voelbaar was. Zo persoonlijk. Zo intens en toch zo vrolijk. Zo zijn onze kinderen.

De sereniteit, en toch spontaniteit, waarmee je deze viering leidde maakte alles heel ongedwongen en aangenaam.

Het laat bij mij als mama een hele mooie herinnering na, waar ik het hart van mijn dochter in terugvond.

Ik hoop dat je met jouw droom nog heel veel mensen kan laten genieten.

Dank je wel, en ik wens je het beste toe voor je verdere plannen.

 

Groetjes,

Linda


Aan allen die hun dagje anders willen vieren.

Filip bood ons de kans om hetgeen wij altijd in gedachten hadden om te zetten naar de realiteit. Die ene dag waarbij je speciaal alles voor elkaar eens op een rijtje zet en samen beslist om er te blijven voor gaan. Maar dan in een omgeving naar eigen keuze en op een manier die perfect weergeeft waarvoor je als koppel allemaal staat. Op deze manier kun je een lach en een traan delen met vrienden en familie in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Wij gaven al onze ideeën en Filip zette die om in een complete viering. Hier en daar kwam hij met iets aan zetten die ons aangenaam verraste en een verrijking was voor onze dag. Ook kwam er wel eens iets dat wij maar niets vonden maar waar we wel met Filip hartelijk om lachten en dus uiteindelijk gewoon samen besloten niet te gebruiken. 

De sterkte van Filip zijn aanpak is dat we als koppel onszelf perfect konden uitdrukken en dat hij onze persoonlijkheden mooi kon transfereren in teksten, anekdotes en verhalen. Vooral voor kleine kinderen zorgt hij ervoor dat er eindelijk een viering bestaat waarbij zij betrokken worden en zelf ook een leuke namiddag kunnen beleven.

Voor iedereen die het gevoel heeft bij de vertrouwde kanalen geen gehoor te krijgen of op weinig begrip te kunnen rekenen, raden wij dit alternatief ten zeerste aan. Wij hebben vier avonden samen gezeten en heel veel plezier gemaakt. Niet alleen onze trouwdag blijft zo in ons geheugen zitten maar ook die leuke avonden dat we elkanders ideeën zagen uitgroeien tot de dienst.

Wat ons het meest verblijde was dat de mensen die kwamen het ook geweldig vonden en dat Filip er in slaagde onszelf ook nog te doen verrassen.  Wij gaan het ons nooit beklagen. We waren de eerste die het probeerden maar zijn blij dat Filip nu doorgaat met zijn concept. Wij zijn alvast overtuigd dat dit hét alternatief is voor al diegenen die buiten het traditionele willen trouwen en met familie en vrienden op hun manier de dag willen delen.

Dillian


18 september 2010… Het was een prachtige dag! Niet enkel door de aanwezigheid van de zon na een grijze regenachtige week, maar ook omdat het “onze” dag was. Ik had nooit gedacht een viering zo persoonlijk te kunnen maken zonder dat het te sentimenteel werd.

Trouwen leek me wel leuk maar een kerkelijke viering was niet aan mij besteed. Ik had wel vaag enkele ideeën van hoe onze viering er moest gaan uit zien maar ik kon het niet concreet maken.

Filip was er om samen met ons enkele avonden te brainstormen over onze dag. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod: muziek, tekst, omkadering… Het was opvallend hoe snel Filip kon inschatten wie wij zijn als persoon en wat onze wensen waren voor de viering en hij slaagde er dan ook in om een concreet plan op papier te zetten. Hiermee konden we echt aan de slag gaan: muziek kiezen, teksten kiezen…

De viering zelf was een prachtig moment! We kregen heel wat complimenten over hoe persoonlijk en mooi het was, zelfs uit onverwachte hoek want het is nu eenmaal geen kerkelijke dienst J.

We hadden ervoor gekozen om een rode draad doorheen de viering te laten lopen en dat was een kinderverhaal. Dit was voor mij erg belangrijk aangezien er verschillende kleine kinderen in onze familie zijn en ik hen wilde betrekken in de viering. Het bleek een schot in de roos! Niet enkel de kinderen hingen aan Filip zijn lippen terwijl hij vertelde, ook de volwassenen waren muisstil en genoten van iedere minuut. 

Tijdens het knutselmomentje hing er een ongedwongen sfeer, er waren mensen die direct de handen uit de mouwen staken en er waren mensen die liever vanop de achtergrond de kunstenaars gade sloegen. De aandenkens die we meekregen van de aanwezigen waren  echt mooi en hadden vaak ook een diepgaande betekenis. Nog steeds sieren de kleibeelden, mini-schilderijtjes en theelichtjes ons huis.

Voor mij was het echt een moment van genieten en ontspannen. Filip nam de hele viering op zich en wij konden ons laten mee stromen met het moment; stressen en zorgen maken als alles wel vlot zou verlopen hoorde er niet bij en zo zou het voor iedereen moeten zijn op hun trouwdag!

Bedankt Filip!

Karen