Huwen

Twee mensen die elkaar graag zien willen dit vieren. 

Maar... 

niet iedereen heeft nog aansluiting met een kerkelijk of ander ritueel... 

niet iedereen wil (direct) huwen voor de wet...

sommige mensen willen hun liefde herbevestigen na jaren van samenzijn...

mensen vinden een nieuwe partner en willen dit vieren...

koppels die bewust willen huwen voor de kerk weten niet goed waar te beginnen...

Moment biedt een op maat gemaakte ceremonie waar we volledig vertrekken vanuit jullie eigen verhaal.

Geen vooraf voorbereide vieringen, geen platgetreden paden, wel een leeg blad. Vanuit dit lege blad zoeken we samen naar wat jullie verhaal kenmerkt, wat jullie als koppel uniek maakt. Dit proberen we te vatten met een symbool, een verhaal, woord en of beeld. En zo groeit in samenspraak een persoonlijke ceremonie die kwalitatief is, uniek en vooral zinvol!

Een persoonlijk gesprek maakt al heel snel duidelijk dat er in jullie liefdesverhaal heel wat inhoud zit! Wij helpen jullie om dit in een gepaste vorm te gieten, zin te zoeken en jullie daarin te begeleidenWe gaan zelf voor in niet-confessionele vieringen. Maar ook andere mensen kunnen een ceremonie leiden.

De locatie van jullie viering bepalen jullie zelf en kent weinig beperkingen. Vanzelfsprekend begeleiden we jullie hierbij en kan de kostprijs voor het huren van een tent of een locatie een wel een rol spelen.

In kerkelijke vieringen beperken we ons tot de voorbereiding van een kerkelijke dienst en eventueel tot ceremoniemeesterWe willen met Moment in geen geval respectloos omgaan met sacramenten, rituelen en rites die behoren tot de eigenheid van een godsdienst of religie.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal!!!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.